Webbkurser & Kunskapsbanken

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Webbkurser

Efter att du registrerat och betalat får du tillgång till webbkursen inne på utbildningsportalen. 

Onlinekurserna är pedagogiska och enkla att följa steg-för-steg, vilket gör det lättare för dig att nå målet med kursen.

Under respektive kurssida finns kursinnehållet specificerat. Alla kurser består av ett flertal filmade lektioner, texter, nedladdningsbara dokument, prov etc.

För webbkurserna finns möjligheten att köpa tillvalet PREMIUM där det ingår handledning och kvalitetssäkring som är kopplat till kursinnehållet. Läs mer under respektive kurssida.

Om du vill ha mer 1-till-1 rådgivning så finns det möjlighet att boka det, men det ingår inte i webbkursen. Se mer om våra experttjänster här.

Du har tillgång till webbkursen i tre månader efter att vi fått betalningen. 

Du kan gå med vilken dag som helst och dina tre månader räknas från den dagen du fått access till webbkursen och tre månader framåt. 

Nej, webbkursen är personligt, dvs knutet till en kursdeltagare. När du är registrerad får du en egen profil och har möjlighet att personligen nyttja vår tjänst. Däremot så kan vi hjälpa er med en sk. multilicens för ert företag eller organisation, vilket innebär att det blir lättare att hantera flera kursdeltagare under samma paraplykonto.

En multilicens förutsätter att ni arbetar på samma arbetsplats och har samma arbetsgivare.

Kontakta oss för mer information här: info@catchwell.se

Webbkursen är personligt och får inte delas med någon annan. Om det ändå sker, vilket vi kan se, så är det skäl för omedelbar uppsägning av kontot enligt våra användarvillkor och medlemsavgiften är därmed förbrukad.

Direkt när du har registrerat dig till webbkursen får du instruktioner och uppgifter för att logga in på utbildningsportalen. Den informationen skickas också till samma e-postadress som du angav vid köpet.

När du använder kontokort och betalar får du access direkt. Vid fakturering måste fakturan betalas först och därefter får du access till webbkursen.

När du har registrerat dig till kursen och betalat kommer det ett specificerat kvitto från oss. Vänligen notera att det kan ta ett par minuter innan kvittot når din inkorg. Om du inte ser kvittot i din inkorg efter 5 minuter kan du kontrollera så att det inte har hamnat i skräpkorgen av misstag. 

När du använder kontokort och betalar får du access direkt. Vid fakturering måste fakturan betalas först och därefter får du access till webbkursen.

När ett företag köper av ett annat företag gäller Köplagen och då gäller exempelvis inte ångerrätten. 

Som privatperson har du rätt att ångra köpet inom 14 dagar från och med den dagen du har mottagit din vara, i detta fall när du fått access till webbkursen. För att utnyttja din ångerrätt krävs dock att du inte har börjat att använda tjänsten. I detta sammanhang anses tjänsten påbörjad när du har loggat in på ditt konto till webbkursen. Är detta gjort kan du inte hävda ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.Vill du utöva ångerrätten som privatperson kontakta info@catchwell.se.

Ingen fara. Vi hjälper dig gärna. Skicka ett mail till info@catchwell.se så återkommer vi så snart vi kan.

Kunskapsbanken

Innehållet i Kunskapsbanken är framtaget för både den som är nybörjare inom området och för de som behöver fördjupa sina kunskaper. Ämnen som tas upp är bland annat märkning, marknadsföring, innehåll av ämnen, nya produkter, säkerhet, kvalitet, processer etc. för kosttillskott och växtbaserade läkemedel.

Du har access till alla guider (+40), informationsfilmer (+20), frågor & svar (+60) med ditt medlemskap och kan fördjupa din kunskap i din i egen takt när det passar dig. Eftersom det sker nya saker i vår omvärld och att man aldrig blir fullärd tillkommer nytt material till Kunskapsbanken löpande. Portalen är öppen dygnet runt och du har full access till allt på Kunskapsbanken så länge som du har ett aktivt abonnemang.

Med abonnemanget CatchWell Informed har du obegränsad tillgång till Kunskapsbanken. I Kunskapsbanken kan du ta del av lättillgängliga tips, vägledningar, informationsfilmer, frågor & svar, pdf-dokument, checklistor, verktyg, inspiration och erfarenheter och det byggs ut löpande med mer information med utgångspunkt från regelverk och vetenskap.

Det ingår ingen 1-till-1 rådgivning med abonnemanget. Däremot kan du tipsa oss om vad du vill ha mer information om i Kunskapsbanken. 

Om du vill ha mer 1-till-1 rådgivning så finns det möjlighet att boka det, men det ingår inte i abonnemanget. Se mer om våra experttjänster här.

Du kan gå med vilken dag som helst och ditt årsabonnemang räknas från den dagen du fått access till Kunskapsbanken och ett år framåt. 

Nej, abonnemanget är personligt, dvs knutet till en person. När du går med får du en egen profil och har möjlighet att personligen nyttja vår tjänst. Däremot så kan vi hjälpa er med en sk. multilicens för ert företag eller organisation, vilket innebär att det blir lättare att hantera flera abonnemang under samma paraplykonto.

En multilicens förutsätter att ni arbetar på samma arbetsplats och har samma arbetsgivare.

Kontakta oss för mer information här: info@catchwell.se

Abonnemanget är personligt och får inte delas med någon annan. Om det ändå sker, vilket vi kan se, så är det skäl för omedelbar uppsägning av kontot enligt våra användarvillkor och medlemsavgiften är därmed förbrukad.

Direkt när du har tecknat ditt abonnemang får du instruktioner och uppgifter för att logga in på portalen. Den informationen skickas också till samma e-postadress som du angav vid köpet.

När du har tecknat ditt medlemskap och betalat kommer det ett specificerat kvitto från oss. Vänligen notera att det kan ta ett par minuter innan kvittot når din inkorg. Om du inte ser kvittot i din inkorg efter 5 minuter kan du kontrollera så att det inte har hamnat i skräpkorgen av misstag. 

När du använder kontokort och betalar får du access direkt. Vid fakturering måste fakturan betalas först och därefter får du access till Kunskapsbanken.

Medlemskapet till Kunskapsbanken är en prenumeration per år. Licensen är personlig. Innan avtalsperioden löper ut kommer du att få en faktura där du har möjlighet att förnya prenumerationen med ytterligare ett år. Om prenumerationen inte förnyas anses medlemskapet avslutat och därmed upphör access till medlemssidor och förmåner när pågående medlemsperiod löper ut.

Du kan avsluta ditt abonnemang närsomhelst under pågående period och då stängs accessen av först när dina 12 månader har löpt ut. Ingen återbetalning av inbetald avgift.

När ett företag köper av ett annat företag gäller Köplagen och då gäller exempelvis inte ångerrätten. 

Som privatperson har du rätt att ångra köpet inom 14 dagar från och med den dagen du har mottagit din vara, i detta fall när du fått access till Kunskapsbanken. För att utnyttja din ångerrätt krävs dock att du inte har börjat att använda tjänsten. I detta sammanhang anses tjänsten påbörjad när du har loggat in på ditt konto till Kunskapsbanken. Är detta gjort kan du inte hävda ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.Vill du utöva ångerrätten som privatperson kontakta info@catchwell.se.

Som abonnent är du mer än välkommen att ge förslag och önskemål om innehåll på Kunskapsbanken. Vårt mål är att innehållet ska spegla våra kunders behov av information. Kontakta oss gärna på info@catchwell.se om du har förslag på innehåll på Kunskapsbanken. Har du specifika frågor om din produkt eller företag så är du välkommen att kontakta oss rörande våra andra tjänster.

Ingen fara. Vi hjälper dig gärna. Skicka ett mail till info@catchwell.se så återkommer vi så snart vi kan.