Tjänst

Utredningar & Utvärderingar

Ta fram fakta

Söker du en expert på kosttillskott och växtbaserade läkemedel?

Utredningar & utvärderingar

Ska du lansera en ny produkt?

Utredningar & Rapporter

Litar du på din magkänsla när du fattar dina beslut? Eller är det analyser som gäller? Bäst är förmodligen en kombination – med då gäller det att kombinera på rätt sätt. CatchWell kan hjälpa dig att ta fram fakta om dina produkter. Det kan handla om att ge er en grund för strategiska vägval och utvärderingar som minskar risken för att oförutsedda saker ska hända med er produkt.

Klassificering

Hälsopåståenden

kosttillskott

Lagar & Regler

År av erfarenhet

Vi har gedigen erfarenhet inom våra kärnområden. Senia har framgångsrikt hjälpt företag, myndigheter och forskningsinstitut rörande kosttillskott och växtbaserade läkemedel.

25 +
års erfarenhet
0 +
granskningar
0 +
Produkter

Ta fram fakta

Har du all information du behöver eller har du behov av djupare kunskap om ett specifikt område för kosttillskott eller växtbaserade läkemedel? Kunskap och dokumenterad information om din produkt ger trygghet och konkurrensfördelar. Det kan även hjälpa dig i din dialog med leverantörer, kunder och myndigheter samt att det minskar risken för att något oväntat sker med din produkt och försäljning.

Vill du ha hjälp med att utreda?

Vi hjälper företag med mindre och större utredningar. Exempel på utredningar och rapporter som CatchWell hjälpt andra företag med;

Kvalitetssäkring

Vi granskar dokumenten för dina produkter

Kvalitetssäkring fungerar som ett kvitto på att din produkt håller god kvalitet och att lagar och regler följs

Marknadsföring ikon

Marknadsföringsmaterial

Är du osäker på om din marknadsföring är korrekt? Lämna granskningen till oss så talar vi om vad du behöver justera innan du beställer eller publicerar marknadsföringsmaterial.

Märkning 3 ikon

Märkning

Kosttillskott ska märkas med ett antal obligatoriska uppgifter. För kosttillskott kan företagare även göra frivilliga påståenden om hälsa. Vi säkerställer att märkningen är korrekt. 

Innehåll ikon

Innehåll

Undrar du om innehållet i din produkt eller tilltänkta produkt är tillåtet? Ju tidigare du kan fastställa att din produkt enbart innehåller tillåtna substanser desto bättre. Vi granskar innehållet.

klassificering ikon

Klassificering

Vi hjälper dig att ta reda på om ingredienserna är tillåtna att användas och utvärdera vilken klassificering som produkten med stor sannolikhet har utifrån dess syfte och innehåll. 

Nya produkter blå ikon

Nya produkter

Har du ett förslag på en ny produkt, men vill inte satsa på osäkra kort. Ju mer du vet och kan visa om din produkt desto bättre. Vi tar reda på om det finns några regulatoriska hinder.

Säkerhet & Effekt ikon

Utredningar

Vi hjälper dig att ta fram fakta eller dokument. Det kan handla om att ge er en grund för strategiska vägval och utvärderingar som minskar risken för att oförutsedda saker.

Hur du kvalitetssäkrar din produkts dokumentation

Kvalitetssäkra dina produkter och få trygghet på köpet

Genom våra experttjänster kvalitetssäkras dina kosttillskott och växtbaserade läkemedel genom lösningar som redan finns på plats, vilket skapar effektivitet och underlättar affärskontakter. Det skapar också en trygghet för dig och för ditt företag, eftersom du får ett kvitto på att din produkt håller god kvalitet och att lagar och regler följs. Samtidigt som du minskar riskerna att något oförutsett ska hända din produkt som till exempel böter, saluförbud etc. När du vet att ditt kosttillskott eller växtbaserade läkemedel uppfyller kraven har du också ett bra beslutsunderlag för investeringar och lanseringar.

Företaget skickar dokumentationen som ska granskas

Företaget skickar underlaget som givits från leverantören eller tagits fram av företaget till CatchWell.

CatchWell bedömer dokumentationen

CatchWell gör en bedömning av underlaget samt gör en egen efterforskning.

CatchWell skickar rapport tillsammans med rekommendationer

Efter slutförd genomgång skickas en rapport till företaget tillsammans med expertens rekommendationer.

Kvalitetssäkring

Vill du ha något kvalitetssäkrat?

Söker du en konsult som är expert på kosttillskott och växtbaserade läkemedel?