Tjänst

Utbildning

Kundanpassad efter era behov

Söker du en expert på kosttillskott och växtbaserade läkemedel?

Utbildning

Medicin mot hemmablindhet

Utbildning

Utbildning är självklart för de företag som vill fortsätta att vara relevanta i en värld som ständigt förändras och där nya regler skapar nya förutsättningar. Behovet av kompetensutbildning är därför större än någonsin. Senia Johansson har flera års erfarenhet av att föreläsa och hon har en förmåga att göra regulatoriska frågor begripliga och ge tips på hur man kan tillämpa regelverken oavsett var man arbetar i organisationen.

Klassificering

Hälsopåståenden

kosttillskott

Lagar & Regler

Kundanpassade

Både innehåll och tid kan anpassas för att passa ert företag alternativt uppdrag. CatchWell skräddarsyr utbildningar för företags- och koncernledningar, styrelser, ledningsgrupper och för chefer eller medarbetare på alla nivåer. Nedan finns förslag på olika typer av utbildning. 

Att lära sig genom diskussion

Vi har märkt att det ofta finns ett stort behov av att diskutera den här typen av frågor i ett företag. Oavsett om man arbetar i kundtjänst eller i ledningen kan man stöta på regulatoriska och medicinska frågeställningar. Ju fler som har grundkunskaperna desto lättare är det att effektivisera arbetet i företaget. Exempel på utbildningar

Våra webbkurser finns där du är!

Webbkurser

Populär

Populär kurs

Lär dig klassificera din produkt

I kursen “Lär dig klassificera din produkt” tar vi upp 5 avgörande kriterier som påverkar huruvida en produkt klassas som ett kosttillskott eller som ett läkemedel.

Kurser för kosttillskott

Våra webbutbildningar

Med våra webbkurser får ni möjlighet till kompetensutveckling online. Ett effektivt lärande med hjälp av e-learning som ger hela organisationen möjlighet till vidareutbildning på ett lättillgängligt och bekvämt sätt framför datorn, läsplattan eller mobilen. Kurserna finns som BASIC och PREMIUM.

Hälsopåståenden kurs

Hur du gör hälsopåståenden för kosttillskott

6 avsnitt

39 lektioner

Kursintyg

39
videolektioner
Klassificering kurs

Lär dig klassificera din produkt

8 avsnitt

40 lektioner

Kursintyg

40
videolektioner
Sociala medier kurs 2

Hur man marknadsför lagligt på sociala medier

8 avsnitt

47 lektioner

Kursintyg

47
videolektioner

Söker du en konsult som är expert på kosttillskott och växtbaserade läkemedel?