catchwell informed

Tillgång till kunskap & vägledning dygnet runt

Smarta val för dina produkter

Man funderar med penna i handen

Att utveckla dig själv och företaget blev precis lite enklare

Du är bara sekunder från att få den kunskap, vägledning och support du behöver för att utveckla dig själv och företaget. Kunskapsbanken är flexibel, lättillgänglig och 100% online på dator, läsplatta och mobil!

Kvinna i polotröja tittar in i kameran

Är du förberedd?

Catchwell informed

Vi gör det enklare för dig att ha koll på omvärlden!

Idag ställs stenhårda krav på en snabb “time-to market”, användarvänlighet och produkter som alltid håller rätt kvalitet och följer reglerna. Det i sin tur ställer höga krav på att företag har full koll på branschen och allt som händer på marknaden. Ett företag som inte hänger med i svängarna riskerar att hamna på efterkälken. I en tid då saker går väldigt snabbt och där nya regler ständigt dyker upp, kan det kännas svårt att uppdatera sig i rätt takt. 

CatchWell Informed

Därför har vi tagit fram tjänsten CatchWell Informed. Som medlem i CatchWell Informed har du tillgång till Kunskapsbankens informationsfilmer, vägledningar och hittar svaren på vanliga frågor. 

Din egen kunskapsportal

CatchWell Informed är din egen kunskapsportal. I Kunskapsbanken har vi samlat information, kunskap och inspiration som hjälper dig att följa reglerna och att göra rätt från början. Logga in och se våra informationsfilmer, ta del av våra vägledningar, läs svaren på vanliga frågor, fördjupa din kunskap i din egen takt, när det passar dig.

Medlemmar kan ge tips

Allt sker online och passar dig som vill veta mer om regulatoriska och medicinska frågeställningar för kosttillskott och växtbaserade läkemedel. Som abonnent är du välkommen att ge förslag och tips på vad du vill se i Kunskapsbanken. Vårt mål är att innehållet ska spegla våra kunders behov av information.

CatchWell Informed

Lägg upp dina strategier med Kunskapsbanken

Om din produkt ska kunna bli och fortsätta vara ett starkt varumärke behöver du ha en regulatorisk strategi. Regulatory Affairs handlar mycket om vilka strategier företaget ska ta för sina produkter, vilket kräver att man har kunskap om vilka reglerna är för att kunna fatta bättre beslut. Ta hjälp av Kunskapsbanken i ditt strategiarbete. 

Medlemskapet

Med ditt medlemskap  i CatchWell Informed får du access till alla Kunskapsbankens informationsfilmer, vägledningar, tips, pdf-dokument, frågor & svar, inspiration och erfarenheter med utgångspunkt från regelverk och vetenskap. CatchWell Kunskapsbank byggs ut löpande med mer kunskap. Det här är kunskap och information som är specifikt framtagna för dig som jobbar med kosttillskott och/eller växtbaserade läkemedel. 

Starta ett abonnemang

För att kunna ta del av innehållet behöver du ha ett abonnemang. CatchWell Informed är en prenumerationstjänst som ger dig obegränsad tillgång till all information på CatchWell Kunskapsbank dygnet runt och till nyhetsbrevet CatchWell Update.  Som medlem är du dessutom välkommen att ge förslag och önskemål om vägledningar och information som du saknar i Kunskapsbanken.
Kvinna tittar in i kameran

...på Kunskapsbanken...

Symbol på lejon

Bli medlem och få tillgång till
Kunskapsbanken

Våra medlemmar

Får tillgång till Kunskapsbankens;

Förstoringsglas som förstorar en person, tecknad

Exklusiva vägledningar

Ta del av våra användbara guider, verktyg och tips.

Skärm som visar en person, tecknad

Informationsfilmer

Få tillgång till användbara informationsfilmer.

Kvinna pekar på glödlampa, tecknad

Frågor & svar med expertråd

Få svar på vanligt förekommande frågor. Var en del i vår community med andra inom branschen. Ge oss tips på vad du vill veta mer om.

Är en del i vår Community
CatchWell Informed!

CatchWell Informed passar dig som hanterar kosttillskott och växtbaserade läkemedel och om;

Vanliga frågor

Innehållet i Kunskapsbanken är framtaget för både den som är nybörjare inom området och för de som behöver fördjupa sina kunskaper. Ämnen som tas upp är bland annat märkning, marknadsföring, innehåll av ämnen, nya produkter, säkerhet, kvalitet, processer etc. för kosttillskott och växtbaserade läkemedel.

Du har access till alla guider (+40), informationsfilmer (+20), frågor & svar (+60) med ditt medlemskap och kan fördjupa din kunskap i din i egen takt när det passar dig. Eftersom det sker nya saker i vår omvärld och att man aldrig blir fullärd tillkommer nytt material till Kunskapsbanken löpande. Portalen är öppen dygnet runt och du har full access till allt på Kunskapsbanken så länge som du har ett aktivt abonnemang.

Med abonnemanget CatchWell Informed har du obegränsad tillgång till Kunskapsbanken. I Kunskapsbanken kan du ta del av lättillgängliga tips, vägledningar, informationsfilmer, frågor & svar, pdf-dokument, checklistor, verktyg, inspiration och erfarenheter och det byggs ut löpande med mer information med utgångspunkt från regelverk och vetenskap.

Det ingår ingen 1-till-1 rådgivning med abonnemanget. Däremot kan du tipsa oss om vad du vill ha mer information om i Kunskapsbanken. 

Om du vill ha mer 1-till-1 rådgivning så finns det möjlighet att boka det, men det ingår inte i abonnemanget. Se mer om våra experttjänster här.

Du kan gå med vilken dag som helst och ditt årsabonnemang räknas från den dagen du fått access till Kunskapsbanken och ett år framåt. 

Nej, abonnemanget är personligt, dvs knutet till en person. När du går med får du en egen profil och har möjlighet att personligen nyttja vår tjänst. Däremot så kan vi hjälpa er med en sk. multilicens för ert företag eller organisation, vilket innebär att det blir lättare att hantera flera abonnemang under samma paraplykonto.

En multilicens förutsätter att ni arbetar på samma arbetsplats och har samma arbetsgivare.

Kontakta oss för mer information här: info@catchwell.se

Abonnemanget är personligt och får inte delas med någon annan. Om det ändå sker, vilket vi kan se, så är det skäl för omedelbar uppsägning av kontot enligt våra användarvillkor och medlemsavgiften är därmed förbrukad.

Direkt när du har tecknat ditt abonnemang får du instruktioner och uppgifter för att logga in på portalen. Den informationen skickas också till samma e-postadress som du angav vid köpet.

När du har tecknat ditt medlemskap och betalat kommer det ett specificerat kvitto från oss. Vänligen notera att det kan ta ett par minuter innan kvittot når din inkorg. Om du inte ser kvittot i din inkorg efter 5 minuter kan du kontrollera så att det inte har hamnat i skräpkorgen av misstag. 

När du använder kontokort och betalar får du access direkt. Vid fakturering måste fakturan betalas först och därefter får du access till Kunskapsbanken.

Medlemskapet till Kunskapsbanken är en prenumeration per år. Licensen är personlig. Innan avtalsperioden löper ut kommer du att få en faktura där du har möjlighet att förnya prenumerationen med ytterligare ett år. Om prenumerationen inte förnyas anses medlemskapet avslutat och därmed upphör access till medlemssidor och förmåner när pågående medlemsperiod löper ut.

Du kan avsluta ditt abonnemang närsomhelst under pågående period och då stängs accessen av först när dina 12 månader har löpt ut. Ingen återbetalning av inbetald avgift.

När ett företag köper av ett annat företag gäller Köplagen och då gäller exempelvis inte ångerrätten. 

Som privatperson har du rätt att ångra köpet inom 14 dagar från och med den dagen du har mottagit din vara, i detta fall när du fått access till Kunskapsbanken. För att utnyttja din ångerrätt krävs dock att du inte har börjat att använda tjänsten. I detta sammanhang anses tjänsten påbörjad när du har loggat in på ditt konto till Kunskapsbanken. Är detta gjort kan du inte hävda ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.Vill du utöva ångerrätten som privatperson kontakta info@catchwell.se.

Som abonnent är du mer än välkommen att ge förslag och önskemål om innehåll på Kunskapsbanken. Vårt mål är att innehållet ska spegla våra kunders behov av information. Kontakta oss gärna på info@catchwell.se om du har förslag på innehåll på Kunskapsbanken. Har du specifika frågor om din produkt eller företag så är du välkommen att kontakta oss rörande våra andra tjänster.

Ingen fara. Vi hjälper dig gärna. Skicka ett mail till info@catchwell.se så återkommer vi så snart vi kan.

Ja, jag vill bli medlem i CatchWell Informed Community!

CatchWell Informed

01

ÅRSABONNEMANG
7 500kr*

Motsvarar 625 kr/mån exkl. moms

*Moms tillkommer

100% säker checkout liten set