Experttjänst

Bollplank

Fråga en expert

Söker du en expert på kosttillskott och växtbaserade läkemedel?

Bollplank

Ska du lansera ett kosttillskott?

Bollplank

Det är lätt hänt att vi försöker lösa de små frågorna själv. Men om vi ska vara ärliga tar det ofta ganska lång tid och resultatet blir sällan så bra som det borde. Informationen kan även visa sig vara svår att förstå för en lekman. Släpp det och fråga en expert istället, det tjänar du på i längden. Vi försöker även göra vetenskap och regler begripliga oavsett fråga.

Klassificering

Hälsopåståenden

kosttillskott

Lagar & Regler

År av erfarenhet

Vi har gedigen erfarenhet inom våra kärnområden. Senia har framgångsrikt hjälpt företag, myndigheter och forskningsinstitut rörande kosttillskott och växtbaserade läkemedel.

0 +
års erfarenhet
0 +
granskningar
0 +
Produkter

Har du fastnat i krångliga regler?

Alla dessa regler. Har du koll på vad som gäller för din produkt? Är du ny inom området? Har du all information du behöver eller har du behov av djupare kunskap om ett specifikt område för kosttillskott eller växtbaserade läkemedel? Kunskap  ger trygghet och konkurrensfördelar. Det kan även hjälpa dig i din dialog med leverantörer, kunder och myndigheter samt att det minskar risken för att något oväntat sker med din produkt och försäljning.

Fråga en expert

Fråga en expert

Med experttjänsten “Bollplank” har vi gjort det lättare för dig att få svar på dina vetenskapliga och regulatoriska frågeställningar.

Ställ frågor om kosttillskott och växtbaserade läkemedel

Fråga en expert istället för att googla i timmar. Det är lätt hänt att vi försöker lösa de små frågorna själv. Men om vi ska vara ärliga tar det ofta ganska lång tid och resultatet blir sällan så bra som det borde. Informationen kan även visa sig vara svår att förstå för en lekman. Släpp det och fråga en expert istället, det tjänar du på i längden. Vi försöker även göra vetenskap och regler begripliga oavsett fråga.

Experttjänsten "Bollplank"

Alla kan ibland behöva experthjälp. Med experttjänsten “Bollplank” får du bästa möjliga hjälp och rådgivning oavsett var du befinner dig. Ibland finns inte kompetensen du behöver att tillgå i din fysiska närhet, vilket gör det svårare för dig att få den hjälp du behöver. Med dagens teknik finns det all möjlighet att lösa rådgivningen på annat sätt.

Tjänsten passar dig;

Experttjänst: Bollplank

Expert

Senia Johansson, Ph.D.(Pharm)

Tjänst

Besvarar vetenskapliga och regulatoriska frågor rörande kosttillskott och växtbaserade läkemedel

Upplägg

Löpande och/eller projektbaserad rådgivning

Låt oss hjälpa dig att göra rätt från början!

Faq

Vanliga frågor

CatchWell hjälper företag att tillämpa reglerna för kosttillskott och växtbaserade läkemedel samt löser problem för komma vidare i beslutsprocessen. Exempel på vad CatchWell kan hjälpa er med är; 

  • Rådgivning och utbildning
  • Att ta in nya produkter i sortimentet
  • Att utvärdera dokumentation
  • Produktens syfte och innehåll
  • Vad man får påstå om produkter
  • Märkning och marknadsföring av produkter
  • Hur man besvarar skrivelser från myndigheter

Abonnemang på rådgivning som anpassas efter era behov. Ställ dina frågor antingen via mail och/ eller telefon när du behöver input i en fråga med vetenskapliga eller regulatoriska dimensioner. Vid behov kan vi givetvis även diskutera era frågor i mötesform.

Senia har mer än 25 års erfarenhet från olika roller inom forskning, myndighet, branschorganisation och företag och har arbetat såväl som specialist som chef med fokus på vetenskapliga och regulatoriska frågeställningar för växtbaserade läkemedel och kosttillskott. Det omfattar områden som produktutveckling, kvalitet, säkerhet, effekt och produktinformation inklusive marknadsföring.

Efter att vi fått information om uppdraget från dig och gemensamt diskuterat upplägget och behov tar vi gärna fram en offert.

Har du fler frågor?

Fyll i och skicka formuläret nedan.