Hör av dig till oss

Anlita oss

Regulatorisk och vetenskaplig rådgivning om kosttillskott och växtbaserade läkemedel

Söker du en expert på kosttillskott och växtbaserade läkemedel?

Anlita oss

Kontaktuppgifter

Varmt välkommen att kontakta oss!

Har du några frågor eller funderingar? Välkommen att kontakta oss, använd gärna vårt kontaktformulär nedan.

Adress

E-post

Telefon

Org.nr

Konsultation, experttjänster, utbildning & informationstjänster

Experter inom kosttillskott och växtbaserade läkemedel

CatchWell är en professionell samarbetspartner som har erfarenhet av hur man som företag kan tillämpa reglerna för sina kosttillskott och växtbaserade läkemedel.

Även om kosttillskott och läkemedel är snarlika varandra i utseende och i hur de används, är det få som har kunskapen i skillnaderna i regelverken och vilka möjligheter som finns. Genom att konsultera oss får du tillgång till lång och unik erfarenhet inom området kosttillskott och växtbaserade läkemedel från såväl forskning, myndighet, branschorganisation och företag.

Vi har bland annat arbetat med produktutveckling, kvalitet, säkerhet, effekt och produktinformation inklusive marknadsföring. Med vår erfarenhet kan vi också analysera problem och föreslå lösningar utifrån ett helhetsperspektiv.

Vi erbjuder rådgivning, utbildning, informationstjänster samt vetenskapliga och regulatoriska konsult- och experttjänster, vilket skapar en trygghet för din produkt och ditt företag.

Fyll i formuläret och berätta vad du behöver hjälp med när det gäller regulatoriska eller medicinska frågeställningar för kosttillskott och växtbaserade läkemedel. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta oss

    Hör av dig till oss!